ARAMA KAYITLARINI GÖRME VE DİNLEME

Xmobile Pro Arama Kayıtlarını Görmek Ve Dinlemek İçin

Xmobile Pro online kullanıcı panelinizde sol tarafta bulunan ve aşağı doğru sıralı olan menüde Aramalar kısmına girin.

Bu kısım kısaca şu işe yarar: Yazılımın yüklü olduğu telefon ile yapılan tüm aramalar (giden veya gelen aramalar) hemen arama sonrasında bu kısımda aşağı doğru sıralanmış halde listelenir ve siz kullanıcı panelinizde bulunan bu Aramalar kısmına girdiğinizde cihaz ile yapılan tüm gelen ve giden aramaların listesini kolaylıkla görebilirsiniz. Yapılan her arama burada tarih ve görüşme yapılan numara şeklinde görülebilir ve her aramanın hemen karşısında Oyna (play)  yazmaktadır.

Bu Oyna (Play) yazan yere tıkladığınızda o aramaya ait ses kaydını dinleyebilirsiniz. Bu özelliğin çalışması için yazılımı telefona yüklemek haricinde extra bir işleme gerek yoktur. Dolayısıyla yükleme işlemi başarılı bir şekilde yapıldıysa zaten bu özellik hemen çalışmaya başlayacak ve yapılan tüm arama görüşmelerini otomatik olarak kullanıcı panelinizde gösterecektir.

Detay: Arama kayıtları amr veya 3gp formatındadır, bu iki formattaki kayıtları açabilmek için VLC Player programından yararlanabilirsiniz, diğer media player gibi oynatıcılar bu formatları açamayabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder