CİHAZ DEĞİŞİMİ

Xmobile Pro cihaz değişimi yapmanın en kolay olduğu telefon takip yazılımdır, tek yapmanız gereken işlem yeni cihaza da ilk cihaza yapmış olduğunuz yüklemenin aynısını yapmak ve sonrasında Online Kullanıcı Panelinizde bulunan Transfer kısmından  önceki ve yeni cihazları seçip aralarında lisans transferi yapmaktır.

Bu işlem için öncelikle yeni cihaza da kurulum yapılmalıdır; bu kurulum ilk cihaza yaptığınız kurulumla neredeyse aynıdır, tek farklı olan yanı kurulum sırasında size sorulduğunda ''i am already registered user'' seçeneğini seçmelisiniz ve ilk kurulumda kullandığınız email ve şifrenin aynısını yazmanız gerekir.
Böylece yeni cihazda online kullanıcı panelinizde görünecek ve otomatik olarak deneme süresi alıcaktır. Böylece zaten önceki cihazda mevcut olan lisansınızı istediğiniz zaman bu yeni cihaza panelinizden  tek tıklamayla transfer edebileceksiniz.

Nasıl Yapılır: Öncelikle kullanıcı panelinizdeki ust menüde görünen telefon modellerinden lisanslı olanına tıklanır, sonra panelin sol taraftaki menüsünde bulunan Transfer kısmına tıklanır, böylece açılan sayfada hem üstte hemde altta olmak üzere listeli telefon modelleriniz görünür.


  • Üstteki listede lisansı olan telefon modelini seçin
  • Alttaki listede ise lisansı aktarmak istediğiniz o an lisanssız olan telefon modelini seçin
  • Ve hemen sayfanın altında bulunan Transfer yazan kısma tıklayın ve ekrana bir uyarı gelirse onay verin.


Böylelikle lisansınız yeni cihaza anında aktarılmış olur ve lisans süreniz boyunca bu yeni cihazda kullanıma devam edebilirsiniz.

Bu transfer işlemi sadece yeni cihazlara gecis icindir. İki cihaz arasinda git gel yapmak icin transfer yapilamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder