KONUM VERİSİ ALMA

xmobile



Xmobile Pro yazılımının olmassa olmaz özelliklerinin başında yeralan anında konum alma veya diğer bir değişle cihazın o anki ve gün içerisinde ki bulunduğu diğer lokasyonların bilgisini alma özelliği nasıl çalışır.

Konum özelliğinden faydalanmak için kurulum haricinde diğer bir işleme genelde gerek yoktur ve kurulumun hemen sonrasında eğer kurulumu yaptığınız cihaz internete bağlanabiliyorsa bu durumda konum bilgisi hemen online kullanıcı panelinizdeki menüde bulunan KONUM (Location) yazan kısma harita şeklinde gösterilecektir.

Ayrıca Yine cihazda internet olduğu anlarda menüdeki Canlı Panel kısmından Konum a tıkladığınızda canlı konum bilgisi de alabilirsiniz.


Detay: Konum kısmında herhangi bir şekilde veri alamama veya aynı konumun değişmemesi gibi herhangi bir problem yaşıyorsanız ozaman aşağıdaki ayarı yapmanız mevcut sorunun çözülmesini büyük ölçüde sağlayacaktır.

Cihazda Ayarlar- Konum kısmını açık hale getirin vebu ayar kullandığınız android versiyonuna göre ufak değişiklikler gösterebilir, kimi android versiyonlerınde Ayarlar- Yer Servisleri - Konum şeklinde geçebileceği gibi kimilerinde ufak menü farklılıkları olabilmektedir. Kısaca yapmanız gereken ayarlar kısmından Konumu açık hale getirmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder